Γαλλία

Ανακοινώθηκε ο Ζαρντίμ!

Στον πάγκο της Μονακό θα βρίσκεται για τις επόμενες δύο σεζόν ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ! Τι είπε ο Πορτογάλος μετά τις υπογραφές.

Ήταν λίγο-πολύ γνωστό, τώρα πια είναι και επίσημο! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι και με τη… βούλα ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Μονακό, κάτι που ενδεχομένως ανοίγει διάπλατα (παρά το… φρένο χθες απ’ την ΕΠΟ) το δρόμο για την πρόσληψη του τελευταίου στην Εθνική.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Μονεγάσκους και σήμερα υπέγραψε το διετές του συμβόλαιο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του πορεία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ευελπιστώντας να οδηγήσει την ομάδα του Πριγκιπάτου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε μια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω στην Μονακό, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ. Είμαι βέβαιος πως θα γίνει σωστή δουλειά. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό υλικό, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και θα κάνω τα πάντα για να πάμε μπροστά. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μάθω γαλλικά, κάνω εδώ και μέρες μαθήματα. Είναι θέμα σεβασμού για τους οπαδούς και την ομάδα», είπε στα πρώτα του λόγια ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είναι ένας προπονητής που είχε μεγάλη επιτυχία σε όποια ομάδα κι αν δούλεψε. Έχει υψηλό κίνητρο και ανήκει στη νέα γενιά προπονητών. Είναι φιλόδοξος, όπως κι εμείς. Αυτό είναι το προφίλ του τεχνικού που θέλαμε. Ανυπομονούμε να δουλέψει στην Μονακό, εξ’ αρχής ήμασταν σίγουροι πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν ο άνθρωπος που θέλαμε για να ηγηθεί του πλάνου μας», τόνισε απ’ την μεριά του ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x