Γενικά

«Ανάλαβε τις ευθύνες σου, Όσκαρ!»

«Επιθετικός» ο εισαγγελέας κατά του Όσκαρ Πιστόριους κατά την εξέταση του κατηγορούμενου σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Ξέσπασε και πάλι σε λυγμούς ο παραολυμπιονίκης.

Δεν… χαρίστηκε στον Όσκαρ Πιστόριους ο εισαγγελέας Γκάρι Νελ στη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Οι ερωτήσεις του προς τον Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη, που υποστήριξε πως έκανε λάθος θεωρώντας πως υπήρχε διαρρήκτης στο σπίτι του, ήταν αρκετά επιθετικές.

«Σκότωσες έναν άνθρωπο, αυτό έκανες! Πυροβόλησες και τη σκότωσες, δεν θα αναλάβεις την ευθύνη;», τόνισε ο εισαγγελέας στον Πιστόριους, ενώ στην αίθουσα προβλήθηκε μία φωτογραφία με τον τραυματισμό του θύματος στο κεφάλι προκαλώντας σοκ στην αίθουσα και το κλάμα του αθλητή (αλλά και των μελών της οικογένειας της Στίνκαμπ), με αποτέλεσμα να διακοπεί ξανά η διαδικασία. «Καιρός να δεις τη φωτογραφία», είπε ο εισαγγελέας στον Πιστόριους. «Δεν χρειάζεται να δω τη φωτογραφία, ήμουν εκεί», είπε ο 27χρονος κατηγορούμενος προτού αρχίσει να ξεσπά σε λυγμούς.

Παράλληλα η εισαγγελία προσπάθησε να αποδείξει πως οι ισχυρισμοί της πλευράς Πιστόριους πως αστυνομικοί πείραξαν κάποια στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος είναι αβάσιμοι. «Δεν λέω πως είμαι αθώος γι’ αυτό, αλλά επειδή αυτό για το οποίο κατηγορούμαι δεν έγινε», υποστήριξε ο Πιστόριους που επιμένει πως σκότωσε εξ αμελείας κι όχι εκ προθέσεως τη σύντροφό του. «Έκανα ένα λάθος. Το λάθος μου είναι πως πήρα τη ζωή της Ρίβα. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Είμαι εδώ για να σας πω την αλήθεια. Είμαι άνθρωπος, έχω αμαρτίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x