Γ' Εθνική

Αναλαμβάνει ο Κάλας

Ο Αλεξ Κάλας πήρε τη Δευτέρα το «χρίσμα» από τον ΑΣ Άρης να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων» και να το βοηθήσει οικονομικά, έχοντας μαζί του τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ανάμεσα στους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη και των εκπροσώπων του ομογενούς επιχειρηματία, αποφασίστηκε να δοθεί το «τιμόνι» στον Κάλας και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του Άρη και, έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ΑΣ Άρης, με τη σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας.

Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η ιστορία της».

Να σημειωθεί πως με την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη υπήρξαν δύο σημεία αναφοράς:

Α. Το ποσοστό του Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι του οποίου ζήτησαν να ανέβει στο 20%, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Β. Τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει ο Άλεξ Κάλας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει να ανέβει στη Football League. Η απάντηση από τον Ελληνα τεχνικό ήταν ότι δηλώνει υπεύθυνος να πληρωθούν, όπως έχει δεσμευτεί ο ίδιος, χωρίς να τα ζητήσει ποτέ πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x