Super League 2

Αναμονή για δύο στην ΑΕΚ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε Γεωργέα και Σοϊλέδη περιμένουν στην ΑΕΚ. Ρεπό εν όψει… ρεπό στη Football League έδωσε ο Δέλλας.

Με χαμόγελα για το 4/4 στη Football League, αλλά και προβληματισμό για την εμφάνιση απέναντι στον Αχαρναϊκό που δεν ήταν ικανοποιητική άρχισε η εβδομάδα στην ΑΕΚ.

Δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα, με τελευταίο αυτό του Νίκου Γεωργέα. Ο 38χρονος πολυσύνθετος άσος αποχώρησε με έντονους πόνους στον οπίσθιο μηριαίο από το παιχνίδι της Ριζούπολης και υα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ήδη σε αντίστοιχα τεστ υποβλήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε την Παρασκευή στον αριστερό δικέφαλο.

Στο μεταξύ, ο Τραϊανός Δέλλας μετά από αρκετές μέρες συνεχούς δραστηριότητας και από τη στιγμή που την προσεχή αγωνιστική η ΑΕΚ έχει ρεπό στη Football League, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του. Το επόμενο ραντεβού στα Σπάτα ορίστηκε για την Τετάρτη στις 10:00, ενώ είναι πολύ πιθανό πριν την επόμενη επίσημη υποχρέωση, που θα είναι με την Παναχαϊκή στις 16 Νοεμβρίου, να διεξαχθεί ένα φιλικό για να διατηρηθούν οι παίκτες σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x