Αγγλία

Ανανεώνει ο Ροσίτσκι αν…

Νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ θα υπογράψει το καλοκαίρι ο Τόμας Ροσίτσκι, αν αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Η ποιότητα του Τόμας Ροσίτσκι είναι αδιαμφισβήτητη. Ο προπονητής του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ τον χαρακτήρισε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και εκ των κορυφαίων στον κόσμο σε ό,τι στην τεχνική κατάρτιση.

«Παίζει το στυλ ποδοσφαίρου που πρεσβεύουμε και έχει καταλάβει τη φιλοσοφία μας. Τον σέβομαι απεριόριστα» έχει πει μεταξύ άλλων ο Αλσατός τεχνικός. Γι’ αυτό άλλωστε τον έχει κρατήσει στο Λονδίνο μια επταετία, αφού ανήκει στο ρόστερ των «κανονιέρηδων» από το 2006.

Όπως φαίνεται, το συμβόλαιο του Τσέχου, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, θα ανανεωθεί για άλλον έναν χρόνο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «goal.com», υπάρχει όρος που λέει ότι αν συμπληρώσει φέτος 25 συμμετοχές, αυτόματα «κερδίζει» νέο συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, που φαίνεται να έχει αφήσει πίσω τους τελευταίους τραυματισμούς, μετράει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε 8 παιχνίδια ξεκίνησε βασικός, με πιο πρόσφατα αυτό με τη Λίβερπουλ για την Premier League και αυτό με τη Ντόρτμουντ για το Champions League.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Τσέχος, που ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, έπαιξε σε 16 παιχνίδια της Άρσεναλ, ενώ τη σεζόν 2011-12 είχε 38 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x