Πόλο

Ανανέωσε και με Δελακά ο Ολυμπιακός!

Κράτησε και τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Δελακά, συνεχίζοντας το «δέσιμο» του ισχυρού ρόστερ της περασμένης σεζόν.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει και την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Δελακάς.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στους υψηλούς στόχους της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Δελακά. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο σύλλογο μας για 14η διαδοχική χρονιά.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κατακτάμε τους τίτλους και να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Τη… μισή μου ζωή αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα και θέλω να ζήσω ακόμα περισσότερα!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x