Αγγλία

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Λούκας!

Στην Λίβερπουλ θα ανήκει και τα επόμενα χρόνια ο Λούκας Λέιβα, καθώς την Τετάρτη οι δύο πλευρές ανανέωσαν και επίσημα την συνεργασία τους!

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να φορά και για τα επόμενα χρόνια ο Λούκας Λέιβα, με τον Βραζιλιάνο μέσο να βάζει την υπογραφή του στο νέο πολυετές συμβόλαιο το οποίο του προσέφερε η διοίκηση του συλλόγου και να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στο πρότζεκτ που φέρει την υπογραφή του Μπρένταν Ρότζερς.

Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, δείχνει και αυτή την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητες του διεθνούς άσου, αφού ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προ διετίας επίπεδά του, εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών του.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, ο Λούκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», χωρίς να γίνει γνωστό το ακριβές χρονικό διάστημα της ισχύς του.

«Είναι ένα ακόμη πολυετές συμβόλαιο το οποίο υπογράφω και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίζω γι αυτό το σύλλογο. Πιστεύω πως ανήκω εδώ», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λούκας για να συμπληρώσει πως ήταν «εύκολη απόφαση» για τον ίδιο να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.

Από την πλευρά του, ο Ίαν Έιρ χαρακτήρισε τον Λούκας «υπηρέτη του συλλόγου» και εξήρε την προσπάθεια που έχει κάνει μετά από τους δύο τραυματισμούς του. Η ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος είναι από το 2007 στο Λίβερπουλ, εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο Ρότζερς να χτίσει το νέο κορμό της ομάδας, με τους έμπειρους παίκτες της να κρίνονται απαραίτητοι.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x