Την έναρξη της συνεργασίας με τους Βασίλη Σέγκο και Παναγιώτη Νάση ανακοίνωσε σήμερα η Καλλονή, για τη θέση του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων αντίστοιχα.
Επιπλέον, αποχαιρέτησε τους Παντελή Παντελόπουλο και Βαγγέλη Φιλιππή απ’ τις αντίστοιχες θέσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σέγκο ο οποίος θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας μας και με τον Παναγιώτη Νάση ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στην ΑΕΛΚ μας τον γυμναστή Παντελή Παντελόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Φιλιππή και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






