Europa League

Αναστασιάδης: «Αγώνας σημαντικός για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ»

Την ανάγκη του ΠΑΟΚ για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φιορεντίνα για να συνεχίσει στην Ευρώπη, τόνισε ο Άγγελος Ανασταστιάδης ενώ έκανε λόγο για ένα σημαντικό αγώνα και για το πρεστίζ του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του «Δικέφαλου του Βορρά» στο match program:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας για ακόμα μία σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά στην ιστορία του συλλόγου. Τέτοιοι αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ μακριά από την Ελλάδα και αναμφίβολα βοηθούν ιδιαίτερα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι, προκειμένου η ομάδα να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη μέσα και έξω από το γήπεδο.

Στον σημερινό, αλλά και σε κάθε αγώνα εκπροσωπούμε την ιστορία του ΠΑΟΚ και οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος μας, να αποδείξουμε τη δυναμική μας. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πρέπει όλοι μας να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι έτσι ώστε το τέλος της σεζόν, να μας βρει ικανοποιημένους. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ζει από τα δικά της παιδιά, θα λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα το καλό του συλλόγου και στο σήμερα και μελλοντικά και δε θα προχωρά σε αλόγιστες παρορμητικές κινήσεις.

Όλα τα παιδιά στην ομάδα στην ομάδα δουλεύουν σκληρά και έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, αλλά η απόσταση μέχρι να συναντήσουμε τα θέλω μας είναι μεγάλη. Αντίπαλος μας απόψε είναι μια μεγάλη ιταλική ομάδα, με παράδοση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή άνθρωπο του ποδοσφαίρου με σημαντική καριέρα. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Γαλλία πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη που είναι ο δεύτερος μεγάλος μας στόχος μετά το πρωτάθλημα.

Πιστεύω στην Τούμπα θα γίνει για ακόμα μια φορά το αυτονόητο από τον κόσμο. Παρακαλώ την Παναγιά κι ελπίζω το τέλος να μας βρει όλους χαρούμενους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x