Europa League

«Ικανοποιημένος, θα μετρήσει το πρόγραμμα»

Στα στοιχεία που θα κρίνουν την πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League κόντρα σε Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Διναμό Μινσκ, αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος της κλήρωσης.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ομίλων του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», τη Φιορεντίνα, την Γκινγκάμπ και τη Διναμό Μίνσκ, μένοντας στο ότι στο παιχνίδι με τη τελευταία θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι συνθήκες και η περίοδος που θα πραγματοποιηθεί.

Ο έμπειρος προπονητής, παράλληλα, δήλωσε ότι ελπίζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης να κάνει καλή πορεία, δίνοντας και ευχές στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη:

Για Φιορεντίνα:

«Είναι μια ομάδα Ιταλική και έχοντας κάνει στην προετοιμασία δυο παιχνίδια με Ίντερ και Νάπολι, έχουμε μπει στο κλίμα πιστεύω.
Είναι μια ομάδα επιθετική, έχει ένα διαφορετικό στυλ από το ιταλικό και πρέπει να την δούμε περισσότερο για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα
».

Για Γκινγκάμπ:

«Μια ομάδα, η οποία δεν έχει εμπειρία, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Είναι καλό πρωτάθλημα το γαλλικό, και πιστεύω πως είναι στις δυνατότητες τις δικές μας.»

Για Διναμό Μινσκ:

«Δύσκολο ταξίδι, δύσκολη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και το πότε παίζουμε μαζί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, θέλω να δω την περίοδο που είναι το παιχνίδι»

«Είμαι ικανοποιημένος από την κλήρωση και ελπίζω να κάνουμε μια καλή πορεία. Αυτά μας έδωσε η Παναγία, με αυτά θα παίξουμε. Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x