Stoiximan Super League

«Για αυτό ήσασταν έτσι πέρσι;»

Την πειθαρχία έχει πάνω από όλα στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, ο οποίος προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Τζαβέλλα και Βίτορ. Διαβάστε ό,τι έχει γίνει με τους δύο παίκτες τις τελευταίες δύο μέρες.

Κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όταν αναλάμβανε επίσημα τα καθήκοντά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι για εκείνον πρώτα από όλα είναι η ομάδα και κανένας ποδοσφαιριστής ή άλλο πρόσωπο.

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να αποδείξει ο έμπειρος τεχνικός πως αυτά που υποστήριζε στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου δεν είναι απλώς λόγια.

Ο Αναστασιάδης προτίμησε εν όψει του αγώνα με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League να αφήσει εκτός αποστολής δύο «ενδεκαδάτους» παίκτες (τον Τζαβέλλα και τον Βίτορ), παίρνοντας μεγάλο ρίσκο, για να μην χάσει την πειθαρχία μέσα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, στην προχθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο 61χρονος τεχνικός του έκανε αρκετές παρατηρήσεις, ενώ λίγο αργότερα έγινε έξαλλος με τον Μιγκέλ βίτορ που δεν ακολουθούσε τις εντολές του σε μία άσκηση.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να παίρνουν από πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη. Ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να το κάνει με πλασέ και όχι με κουντεπιέ, όπως ήθελε ο προπονητής του, και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

«Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις», είπε ο Αναστασιάδης στον παίκτη και εκείνος του απάντησε: «αυτά μπορώ, αυτά κάνω». Έτσι ο προπονητής του ζήτησε να αποχωρήσει και ο παίκτης το έκανε, βρίζοντας και ξεσπώντας ακόμα και σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Εκείνη τη στιγμή ο Αναστασιάδη είπε:

«Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;», δείχνοντας ότι είχε καταλάβει από πέρσι ότι το θέμα της ομάδας ήταν η έλλειψη πειθαρχίας. Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όσον αφορά τέτοιου είδουης ζητήματα, τόνισε: «Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».

Στη χθεσινή προπόνηση Αναστασιάδης ζήτησε από τους δύο παίκτες να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους. Ο Τζαβέλλας παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος – όχι μόνο δεν το έκανε – αλλά υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, και έτσι πλέον τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση του συλλόγου.

Πάντως, εκείνο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Βίτορ εκδηλώνει τάσεις φυγής και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x