Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Eδώ που φτάσαμε… νίκη»

Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. «Τα πάντα μπορούν να συμβούν», είπε για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο τεχνικός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως θέλει οι παίκτες του να δώσουν την ψυχή τους για θετικό αποτέλεσμα στο ματς της «Λεωφόρου». Τέλος, ευχήθηκε να πρωταγωνιστήσουν οι παίκτες και η κατάσταση να μην ξεφύγει για οποιονδήποτε λόγο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Εδώ που φτάσαμε, νομίζω ότι για εμάς θα είναι σημαντική η νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί μετά το ματς της Κυριακής θα μένουν εννέα παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι αυτό που λέω τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσω να το λέω. Οπότε αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, για εμάς σίγουρα η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

Για τα πλάνα του: «Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου. Το καλό είναι ότι πλέον έχουμε παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλές θέσεις. Έχω συζητήσει με διάφορα παιδιά που έχω ως σκέψη στο μυαλό μου, πως θα νιώσουν αν αγωνιστούν σε διαφορετική θέση, αλλά γνωρίζοντας ότι έχουν αγωνιστεί εκεί στο παρελθόν και έχοντας αποδώσει πολύ καλά. Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι αυτοί που θα μπουν μέσα να είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους για να πάρουμε τη νίκη».

Για την πίεση των «ερυθρόλευκων»: «Είναι σημαντικό να είναι κόσμια η συμπεριφορά τους, να υποστηρίζουν την ομάδα με φωνή και με τραγούδι- όπως συνήθως κάνουν- και να μην έχουμε έκτροπα και κακές καταστάσεις, γιατί δεν βοηθούν κανένα. Ούτε την ομάδα, ούτε τους ίδιους, ούτε το προφίλ του Παναθηναϊκού. Είναι σημαντικό να παιχτεί ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούν πραγματικά το παιχνίδι αυτοί που θα είναι μέσα στο γήπεδο, αυτοί που θα το δουν. Και το κυριότερο, να είναι πρωταγωνιστές οι παίκτες και όχι οποιοσδήποτε άλλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x