Europa League

Αναστασίου: «Δείξαμε σθένος και ψυχή»

Στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με την Μίντιλαντ, αλλά και στο πως αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο ματς οι παίκτες του, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αν και ο Παναθηναϊκός κρατούσε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League από τον πρώτο αγώνα, οι «πράσινοι» έδειξαν πως δεν επαναπαύτηκαν στο 4-1, αλλά κυνήγησαν τη νίκη και στη Δανία.

Εκεί στάθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε σθένος και ψυχή ενώ έχασε και πάλι αρκετές ευκαιρίες.

Βέβαια, αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό DNA του «τριφυλλιού» αλλά και στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με την αλλαγή του συστήματος είχαμε καλύτερη ισορροπία και δεν αντιμετωπίσαμε περισσότερα προβλήματα. Χάσαμε πάλι αρκετές ευκαιρίες, σημασία έχει όμως ότι κερδίσαμε και ο Κλωναρίδης χρειαζόταν το γκολ μετά τον τραυματισμό του. Η ομάδα έδειξε σθένος και ψυχή, έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Έκανε τη διαφορά πάντα στα ευρωπαϊκά ματς. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, καθώς αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει».

Τέλος, ανέφερε: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x