Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Δεν είναι πρωταγωνιστές οι παίκτες...»

Τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος –με την αναβολή του πρωταθλήματος- σχολίασε ο Γιάννης Αναστασίου που διέκρινε θετικά και αρνητικά στοιχεία στην ήττα του Παναθηναϊκού απ’ την ΑΕΚ.

Διάφορα συμπεράσματα έβγαλε ο Γιάννης Αναστασίου απ’ το φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε με καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα του τελευταίου διαστήματος που έφερε και την αναβολή του πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Σε αυτή τη χώρα άλλοι είναι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές...».

«Ήταν αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Μια καλή προπόνηση, έτσι το είδαμε. Δοκιμάσαμε πράγματα, είδαμε κάποια θετικά και κάποια που μας προβλημάτισαν, θα τα δούμε και στις προπονήσεις», είπε για τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες, τόνισε:

«Σε αυτή τη χώρα άλλοι είναι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές… Νομίζω αυτό είναι το άσχημο. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και κάποια φιλικά να κρατήσουμε ένα ρυθμό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι κρίμα γιατί στερούν από τον κόσμο τη χαρά και από τους παίκτες να δείξουν κάποια στοιχεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x