Europa League

Αναστασίου: «Κυριαρχήσαμε»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός κυριάρχισε στο ματς με την Αϊντχόφεν στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το ματς, χαρακτηρίζοντας χαζό το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού επί της Αϊντχόφεν, αλλά και στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολίασε την πίστη των παικτών του για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως το ντέρμπι στην Ελλάδα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, με τέτοιες ομάδες δείχνουμε τις δυνατότητες μας, με άλλες που παίζουν αντιποδόσφαιρο έχουμε πρόβλημα και είναι κάτι που πρέπει να το λύσουμε εμείς», είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Θα έλεγα ότι τα παιδιά το πίστευαν, δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, καταφέραμε και τους εγκλωβίσαμε και από λάθος δικό μας προηγήθηκαν. Το σημαντικό ήταν η απόδοση και το αποτέλεσμα, αλλά κερδίσαμε και τους παίκτες με την απόδοση που είχαν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε παίκτες και να γίνεται ανταγωνιστική η ομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι, αλλά το κυριότερο είναι ότι δείξαμε στην πρωτοπόρο της Ολλανδίας ότι μια ελληνική ομάδα μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Αυτό κάναμε, κυριαρχήσαμε».

Για τις αλλαγές ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποια παιδιά, όλες οι αλλαγές βοήθησαν, είχαμε μια άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Θανάση του Ντίνα, αλλά αυτός είναι ο στόχος, να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Και ο Καρέλης και ο Πέτριτς βοήθησαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος».

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία, είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Να επιστρέψουμε με το καλό, να κάνουμε προπόνηση και να δούμε τους μικροτραυματισμούς και θα πάμε να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Δύσκολο, αλλά μας αρέσει αυτό και είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x