Κύπελλο Ελλάδας

Αναστασίου: «Μας θέλω… επιθετικούς»

Πιο επιθετικό, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ, θέλει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. «Θα παίξει σημαντικό ρόλο ο κόσμος», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων».

Επιθετική θέλει την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου στο δεύτερο ημιτελικό με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «πράσινων» μιλώντας στον «OTE TV» τόνισε ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου που θα τους δώσει ωθήσει για την ανατροπή του εις βάρος τους 1-0.

«Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, διότι δεν το είχαμε κάνει στο πρώτο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ. Παίζουν με μεγάλες μπάλες για τον Παπάζογλου, είναι μία ομάδα με σφιχτή άμυνα. Είναι πολύ σημαντική η στιγμή για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά και για όλους», ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου.

«Φυσικά είναι καθοριστικό το γεγονός ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντική η πρόκριση για όλους, όχι για μένα ή τους παίκτες, αλλά για όλους», ολοκλήρωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x