Stoiximan Super League

«Και “X” να έληγε, ήταν αποτυχία για τον ΟΦΗ»

Τις ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Εργοτέλη σχολίασε ο Νίκος Αναστόπολος στη συνέντευξη Τύπου. «Υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο», σχολίασε.

Την πεποίθηση πως ο ΟΦΗ έπρεπε να φύγει νικητής απ’ το Πακγρήτιο εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα απ’ τον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, στις μεταγραφές που «κόλλησαν», αλλά και σε διαιτητικές αποφάσεις του Τριτσώνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:
«Θα έλεγα πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι και χάσαμε ένα εικοσάλεπτο. Το παιχνίδι θα ήταν αλλιώς αν είχαμε βάλει το γκολ με τον Κουτσιανικούλη. Ειδικά στον δεύτερο ημίχρονο η μία φάση να διαδεχόταν την άλλη. Δεν θυμάμαι την τελευταία 3ετια να έχει παίξει τόσο καλά η ομάδα. Είχαμε και τα δύο δοκάρια. Θέλω να ανοίξω μια παρένθεση εδώ. Επειδή καταλαβαίνω τους διαιτητές και είναι άνθρωποι και κρίνονται να πάρουν μια απόφαση σε κλάσματα μπορούν να κάνουν λάθη. Θέλω να κάνω αναφορά για την φάση του πέναλτι. Νομίζω ότι είναι.

Όταν ένας παίκτης είναι από μπροστά και δέχεται την μπάλα δεν έχει λόγο να πέσει. Και Χ να έληγε το παιχνίδι ήταν αποτυχία μεγάλη για εμάς. Αυτή την ομάδα την πήραμε έρμαιο και την κάναμε ομάδα με τον Νίκο Μαχλά. Η επόμενη μέρα είναι Κυριακή και έχει ο Θεός. Ο ΟΦΗ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ήταν 3-1 το ματς και παίξαμε την μπάλα μας. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη την Δευτέρα και σήμερα το πλήρωσαν τα παιδιά. Έδωσαν την ψυχή τους πάντως και έτσι θα γίνεται
».

Για τις μεταγραφές, προσέθεσε: «Είναι ένα κομμάτι που θα ασχοληθεί ο Νίκος από την Δευτέρα και θα δούμε τι μπορεί να κάνει για να μπορούν να υπάρξουν και ανάσες. Έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο από το ματς με τον Πανθρακικό και στην συνέχεια με τα ίδια παιδιά όμως θα χρειαστεί και ξεκούραση. Εγώ και το ματς να έληγε σήμερα 3-3 δεν θα ήμουν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρξε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x