Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη»

Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, κόντρα στον ΟΦΗ, στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Πλατανιά, Νίκος Αναστόπουλος. «Αν δεν κάνεις φάσεις, δεν θα κερδίσεις», τόνισε ο «μουστάκιας».

Η ομάδα του Πλατανιά έχασε από τον ΟΦΗ και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε πολλά παράπονα από την ομάδα του. Ο «μουστάκιας» τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη, ενώ παράλληλα τους έλειψε το πάθος. Μάλιστα, τόνισε πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του, από την στιγμή που εκείνος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά εμείς βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και θα το χαρακτήριζα το χειρότερο επί τον ημερών μου. Δεν είχαμε πάθος και κάναμε πολλά λάθη. Ο ΟΦΗ είχε τις πάσες κι εμείς καμία. Όταν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ήμασταν σε πολύ κακή μέρα.

Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και να δείξουμε τα παιχνίδια που δεν είχαμε σήμερα. Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x