Stoiximan Super League

«Αναθερμαίνεται» του Μπλάνκο

Πρόσφορο είναι και πάλι το έδαφος για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προσέγγισε τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο για τον ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο θέμα είχε «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες, αν και υπάρχει συμφωνία με τη Γουέστ Μπρόμιτς για δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Αργεντινός παίκτης είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεώρησαν ότι αυτό έγινε για να αυξήσει ο μάνατζερ του Μπλάνκο την τιμή του πελάτη του και δεν ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη περίπτωση τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα έριξε γέφυρες προς τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι είναι θετικός ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μέταλιστ στο να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Τούμπα.

Αναμένεται να αποφασίσουν άμεσα οι Θεσσαλονίκεις για το αν θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, ώστε να φορέσει ο Μπλάνκο τη φανέλα της ομάδας τους, ως δανεικός (και βλέπουμε) μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x