Γ' Εθνική

Ανατροπή και… Δευτέρα

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο για Κυριακή, στη συνέχεια μετατέθηκε για Σάββατο και τελικά το Άρης-Καμπανιακός θα διεξαχθεί οριστικά την προσεχή Δευτέρα (9/2).

Οριστικά την προσεχή Δευτέρα θα διεξαχθεί το Άρης-Καμπανιακός για την 17η αγωνιστική, με τους κίτρινους να θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή -όπως όλες οι αγώνες της κατηγορίας- ωστόσο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έφερε αρχικά την μετάθεση για Σάββατο, ωστόσο μετά από αίτημα των Θεσσαλονικέων -στο οποίο συναίνεσε ο προσεχής αντίπαλός τους- η σέντρα θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση: «Η Ε.Π.Ο. ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ότι η αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), θα διεξαχθεί οριστικά την Δευτέρα (09/02), στις 18:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης, αντί του Σαββάτου (07/02, 15:00), όπως είχε οριστεί αρχικά»..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x