Ιταλία

Ανατροπή λεωφορείου με νεκρό οπαδό της Μπρέσια

Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή των οπαδών της Μπρέσια στο Λιβόρνο, καθώς λεωφορείο ανατράπηκε κατά την επιστροφή και οδήγησε στο θάνατο έναν 22χρονο φίλο της ομάδας.

Ακολούθησαν την ομάδα τους στο Λιβόρνο, προκειμένου να τη βοηθήσουν στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε, αφού οι γηπεδούχοι αποσπώντας ισοπαλία 1-1 προκρίθηκαν στον τελικό των πλέι-οφ της Serie B. Οι οπαδοί της Μπρέσια, λοιπόν, υποχρεώθηκαν να κάνουν το ταξίδι της επιστροφής στενοχωρημένοι. Μια στενοχώρια που, όμως, μετατράπηκε σε δράμα, εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και ενώ πλησίαζε στη Μπρέσια, ένα από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς της τοπικής ομάδας, για άγνωστους λόγους ανατράπηκε και κατέληξε σε χωράφι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο. Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκε νεκρός ένας 22χρονος οπαδός της Μπρέσια και άλλοι 2 σοβαρά τραυματισμένοι. Οι υπόλοιποι 20 επιβάτες έφεραν ελαφρά τραύματα.

Η Τροχαία της Ιταλίας ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος και οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Ως πιθανότερα αίτια αναφέρονται η μηχανική βλάβη ή το ανθρώπινο λάθος, με κάποιους να πιθανολογούν πως ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x