Γ' Εθνική

Ανατροπή πλάνων στην ΑΕΚ

Νοκ άουτ από τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα τέθηκε για την ΑΕΚ ο προοριζόμενος για βασικός Ρενάλντο Ράμα. Κι άλλα προβλήματα για Δέλλα εν όψει του αγώνα της Δευτέρας.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ρενάλντο Ράμα. Πάνω που προερχόταν από ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό και ο Τραϊανός Δέλλας έδειχνε να τον προορίζει για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο, ο νεαρός Αλβανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και τέθηκε νοκ άουτ. Αυτή η απουσία «ελευθερώνει» μια θέση ξένου στην αποστολή ή ενδεκάδα της «Ένωσης» για τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ράμα δεν είναι ο μοναδικός «φρέσκος» πονοκέφαλος του προπονητή της ΑΕΚ, καθώς εκτός μάχης τέθηκαν ο γκολκίπερ Καραγκιολίδης με ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και ο στόπερ Τσούπρος που έχει κάκωση στο δεξί γόνατο. Ήδη γνωστές ήταν οι απουσίες των Ρόβα, Μπρέσεβιτς και Θαναηλάκη.

Η 20μελής αποστολή της ΑΕΚ, που θα αναχωρήσει για την Κρήτη το πρωί της Κυριακής και θα προπονηθεί στο Ηράκλειο, αποτελούν οι εξής παίκτες: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Κάτσικας, Πλατέλλας, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Πεταυράκης, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Παληαρούτας, Αργυρίου και Κέζος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x