Βόλεϊ

Αναχώρησε με χαμόγελα η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Με προορισμό το Όσιγιεκ αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η Εθνική βόλεϊ γυναικών, ώστε την Τετάρτη να ξεκινήσει τους αγώνες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ευδιάθετες και με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τους εμφανίστηκαν οι διεθνείς αθλήτριες.

Η Τζίνα Λαμπρούση αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία. «Στο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας στη Σκάλα Λακωνίας δώσαμε τρία φιλικά με την ομάδα της Ρουμανίας, είδαμε που υστερούμε και τι θα πρέπει να διορθώσουμε, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δύσκολο όμιλο που συμμετέχουμε. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα.

Φέτος, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο σταφ και προσθήκες με νέα κορίτσια, τα οποία κάποια είναι η πρώτη φορά τους στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θέληση για επιτυχίες».

«Παρόλο που ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν μικρός, θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε 100% έτοιμες για πέντε δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, αλλά είμαι σίγουρη πως η καθεμιά από τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ θα κάνει το καλύτερο δυνατό», τόνισε η Εύα Χαντάβα και συμπλήρωσε πως: «Σίγουρα, τα φιλικά βοήθησαν, τα χρειαζόμασταν πολύ γενικά σαν ομάδα και δοκιμάσαμε πολλούς σχηματισμούς για να προσπαθήσουμε να σταθούμε έτσι όπως πρέπει στα παιχνίδια».

Παράλληλα, η διεθνής ακραία ευχαρίστησε τους ανθρώπους στη Σκάλα που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα στη διάρκεια της προετοιμασίας. «Οι άνθρωποι ήταν φιλόξενοι και εξυπηρετικοί. Δεν έχω λόγια! Τους ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια που μας δίνουν».



Το πρόγραμμα της Εθνικής:

Τετάρτη 31 Μαΐου
16:00, Ρωσία – Αυστρία
18:30, Ελλάδα - Ουγγαρία
21:00, Γεωργία – Κροατία

Πέμπτη 1 Ιουνίου
16:00, Αυστρία - Ουγγαρία
18:30, Ρωσία - Γεωργία
21:00, Κροατία – Ελλάδα

Παρασκευή 2 Ιουνίου
16:00, Γεωργία – Αυστρία
18:30, Ελλάδα - Ρωσία
21:00, Ουγγαρία - Κροατία

Σάββατο 3 Ιουνίου
16:00, Γεωργία - Ελλάδα
18:30, Ρωσία - Ουγγαρία
21:00, Αυστρία - Κροατία

Κυριακή 4 Ιουνίου
16:00, Ουγγαρία – Γεωργία
18:30, Ελλάδα – Αυστρία (ΕΡΤ)
21:00, Κροατία - Ρωσία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x