Βόλεϊ

Αναζητώντας την πρώτη νίκη

Το πρώτο «τρίποντο» στην Α1 βόλεϊ των ανδρών θα αναζητήσουν στη Λαμία το Σάββατο η τοπική ομάδα και ο Άρης, που κοντράρονται για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με στόχο την πρώτη νίκη Λαμία και Άρης κοντράρονται το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο (19/10, 19:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χρήστο Κιόση καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όσο για τους φιλοξενούμενους θα ταξιδέψουν αυθημερόν στη Λαμία.Ο προπονητής των «κίτρινων», Αντρέι Κράβαρικ, με γνώμονα ότι η πόλη της Φθιώτιδας είναι σε μια απόσταση περίπου τεσσάρων ωρών αποφάσισε η ομάδα να ξεκινήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου από Θεσσαλονίκη, νωρίς το μεσημέρι να βρίσκεται στη Λαμία και να έχει χρόνο και για ξεκούραση, πριν μπει στο παρκέ.

«Προτιμήσαμε να κάνουμε μία ολοκληρωμένη προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής παρά να χάσουμε την προπόνησή μας για το ταξίδι. Γύρω στις οχτώ το πρωί θα φύγουμε και θα έχουμε αρκετές ώρες μπροστά μας πριν αρχίσει το παιχνίδι για να ξεκουραστούμε», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη και πρόσθεσε για την αναμέτρηση: «Η Λαμία είναι μια ομάδα με παρά πολύ οργανωμένο μπλοκ. Εμείς πρέπει να βρούμε επιθετικές λύσεις και αυτό είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις από τον αγώνα με τον Εθνικό και μετά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x