Βόλεϊ

«Δεν είναι ακόμα η ώρα του Παναθηναϊκού»

Στα άλματα βελτίωσης που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην Volleyleague στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή για να φτάσει στην κορυφή.

Ευχαριστημένος απ’ την παρουσία των παικτών του -παρά την ήττα- στο ματς με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την εμφάνιση και την συνεργασία που έχουν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στην απειρία των περισσότερων παικτών, τονίζοντας πως αποτελούν το μέλλον της ομάδας, ενώ σχολίασε πως χρειάζεται υπομονή για να φτάσει στην κορυφή.

«Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό γνώριζα πως θα έρθουν δυσκολίες και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από τα άλματα βελτίωσης που έχουν γίνει. Παρότι χάναμε 2-0 σετ και 16-12 δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα. Στην αρχή ήμασταν ανυπόμονοι και νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Σιγά, σιγά πίεζε τον Ολυμπιακό και είδαμε πως μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους 10 αμούστακους παίκτες που έχω στην ομάδα με εξαίρεση τους Πανταλέων και Χόι που είναι έμπειροι. Τους ευχαριστώ. Αν δουλέψεις και τους καταλάβεις δείχνουν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η ώρα του Παναθηναϊκού ακόμα. Χρειάζεται υπομονή απ΄ όλους για να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Διοικητικά γίνεται μεγάλη προσπάθεια κι εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας».

Πανταλέων: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον»
Στον τρόπο που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό παρά τη διαφορά επιπέδου στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος τόνισε πως βλέπει το μέλλον της ομάδας με αισιοδοξία.

«Πετάξαμε τα δύο πρώτα σετ στα σκουπίδια και μπήκαμε αργά στον αγώνα. Θα ήταν ωραίο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Αποκαταστήσαμε την αξιοπρέπεια του Παναθηναϊκού, αποφύγαμε τα πλέι άουτ από την 5η αγωνιστική και παίζουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ . Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μέρα με τη μέρα θα πηγαίνουμε λίγο παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x