Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του τρίτου σετ και μετά»

Στην έλλειψη διάρκειας από το τρίτο σετ και έπειτα απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Volley Legue ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως προσπάθησαν και ήταν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως τους «πλήγωσαν» ο διαγώνιος και το σερβίς, ενώ τόνισε πως η διοίκηση του ΤΑΑ ψάχνει έναν ξένο εγνωσμένης αξίας.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του τρίτου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωμα του τρίτου σετ και στο τέταρτο, το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το "άνοιγμα" στο σκορ.

Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του τρίτου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του.

Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από τη διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην μάδα, αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x