Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μας νίκησε από δικά μας λάθη»

Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο... φίνις των σετ απέδωσε εν πολλοίς την ήττα από τον Ολυμπιακό ο κόουτς των πρασίνων, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο... φίνις των σετ απέδωσε εν πολλοίς την ήττα από τον Ολυμπιακό ο κόουτς των πρασίνων, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος έδωσε σύνθημα για κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια, με το τριφύλλι αυτή τη στιγμή να είναι στο +1 από τον ΠΑΟΚ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

«Τα λάθη που κάναμε στα τελειώματα των σετ έκριναν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός αλλά πήρε τη νίκη από τα δικά μας λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να τα σπάσεις. Είναι μεγάλη ομάδα αλλά κι εμείς το πάμε στη λεπτομέρεια και ελπίζω στο μέλλον να κερδίσουμε κάτι περισσότερο. Η 2η θέση είναι όνειρο το οποίο κυνηγάμε. Παραμένουμε δυνατοί και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός των πρασίνων Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Το ότι έχουμε χάσει 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό τρεις φορές δείχνει πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς. Ελπίζω στα πλέι οφ εάν βρεθούμε να παίξουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x