Χάντμπολ

Ανεβαίνει επίπεδο η ΧΑΝΘ

Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης οργανώνει το τμήμα επικοινωνίας, προβολής και μάρκετινγκ ενόψει της νέας σεζόν

Μια διαφορετική χρονιά θα ξεκινήσει για τη ΧΑΝΘ, αφού έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σε όλους τους τομείς με στόχο να επιστρέψει άμεσα στην Handball Premier, αλλά και να στηρίξει ακόμα περισσότερο το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηλία Τάταλα ο οποίος θα είναι ο νέος team manager της ανδρικής ομάδας με παράλληλες αρμοδιότητες στην ακαδημία.

Ο Ηλίας Τάταλας τη περασμένη σεζόν επιτέλεσε σημαντικό έργο στον ΠΑΟΚ, ωστόσο «δικέφαλος» του Βορρά αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές σε όλους τους τομείς και να ρίξει το μπάτζετ.


Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ
«Η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, αποτελεί έναυσμα επανεκκίνησης και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι η οργάνωση και η στελέχωση του τμήματος σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές του αθλητισμού.
Η επιλογή του κ. Τάταλα, στελέχους με εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, της προβολής και του αθλητικού marketing κινείται σε αυτή την κατεύθυνση
’’Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση της μεγάλης αθλητικής οικογένειας της Χ.Α.Ν.Θ. Οι μοναδικές εγκαταστάσεις, η αγάπη και η εμπειρία των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, καθώς και το μέγεθος της Χ.Α.Ν.Θ. ως αθλητικού και κοινωνικού οργανισμού αποτελούν τα καλύτερα εφόδια. Με προσήλωση στις αξίες που παραδοσιακά πρεσβεύει η Χ.Α.Ν.Θ. και με τον αθλητή πάντα στο επίκεντρο, θα επιδιώξουμε τη σταδιακή εξέλιξη σε πρωταγωνίστρια δύναμη στο ελληνικό Handball’’, σχολίασε ο κ. Τάταλας».

Στη φωτογραφία ο διευθυντής Αθλητικών ομάδων της ΧΑΝΘ, Γιώργος Πετρίδης καλωσορίζει τον Ηλία Τάταλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x