Δραστηριότητες

Ανεβαίνει η κρουαζιέρα στην Αν. Μεσόγειο – κλειδί η Ελλάδα

Τα 40 δισ. ευρώ αναμένεται να αγγίξει η ετήσια συμβολή της κρουαζιέρας στην ευρωπαϊκή οικονομία και η Ανατολική Μεσόγειος προετοιμάζεται να αυξήσει το μερίδιο που της αναλογεί.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της βιομηχανίας που θα συμμετάσχουν στο επικείμενο Posidonia Sea Tourism Forum, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 26-27 Μαΐου στην Αθήνα, το 2015 φέρνει τα πρώτα θετικά μηνύματα για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης που ακολούθησε την «Αραβική Άνοιξη». Ήδη καταγράφεται αύξηση της προσφερόμενης χωρητικότητας για το 2015 με την εισαγωγή νέων και μεγαλύτερων πλοίων.
Ηγετικά στελέχη των μεγαλύτερων και πλέον αναγνωρισμένων εταιρειών κρουαζιέρας παγκοσμίως θα δώσουν το «παρών» στο Posidonia Sea Tourism Forum για να θέσουν επί τάπητος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην Ανατολική Μεσόγειο, να προτείνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα και να επιχειρήσουν να μετατρέψουν τις τάσεις σε ευκαιρίες για τους βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας και τα λιμάνια-προορισμούς της περιοχής.

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x