Πόλο

Ανέλαβε ο Ζώτος στον Παναθηναϊκό

Επικεφαλής των τμημάτων του υγρού στίβου στον Παναθηναϊκό ανέλαβε από την Δευτέρα, ο Ανδρέας Ζώτος.

Σε νέα… χέρια πέρασε ο υγρός στίβος του Παναθηναϊκού. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, ο Ανδρέας Ζώτος είναι από την Δευτέρα ο νέος επικεφαλής του τμήματος, που θα «τρέχει» πλέον όλα τα ζητήματα.

Ο παλαίμαχος άσος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν το τριφύλλι, με το οποίο κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Ελλάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή κ. Ανδρέα Ζώτο, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής των τμημάτων Υγρού Στίβου του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στην Κων/ πόλη, κ. Ζώτος είναι συνυφασμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής κολύμβησης, έχοντας κατακτήσει τίτλους με όλους τους Συλλόγους με τους οποίους έχει συνεργαστεί (Π.Α.Ο, Α.Ν.Ο.Γ, Ο.Σ.Φ.Π, Π.Γ.Σ., Ν. Χαλανδρίου κ.λ.π). Υπό τις οδηγίες του, οι αθλητές του σημείωσαν 987 Πανελλήνια Εθνικά ρεκόρ. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε έξι πρωταθλήματα κατηγορίας, δυο πρωταθλήματα νέων-νεανίδων και δυο πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών.

Επί σειρά ετών διετέλεσε καθηγητής φυσικής αγωγής στο Κολλέγιο Αθηνών και επί δεκαέξι χρόνια διευθυντής φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα ΤΕΦΑΑ το μάθημα της κολύμβησης και διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος στον Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων τη χρονική περίοδο 2006/07.

Επιπρόσθετα, δημιούργησε έναν αθλητικό θεσμό για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (Α.Σ.Ι.Σ.), στα οποία ήταν πρόεδρος μέχρι το 2006. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν επί σειρά ετών σύμβουλος της Τουρκικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x