Αγγλία

Ανέστησε τον… πεθαμένο η Λίβερπουλ! (video)

Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η φετινή Λίβερπουλ! Αν και προηγήθηκε, έπεσε «θύμα» μεγάλης ανατροπής απ' την μέχρι πρότινος προτελευταία Κρίσταλ Πάλας (3-1) και συνεχίζει να απογοητεύει τον κόσμο της.

Όσο κυλάει η σεζόν, όλο και χειρότερη παρουσιάζεται η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» δέχθηκαν δύο τέρματα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών και έφαγαν νέα «σφαλιάρα» απ' την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-1.

Και κάπως έτσι η ομάδα του Ρότζερς έμεινε μακριά απ' τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, παραμένοντας κάτω απ' τη μέση της βαθμολογίας(!), την ώρα που οι «bluebirds»... αναστήθηκαν και ύστερα από δύο μήνες χωρίς τρίποντο, ανέβηκαν απ' την προτελευταία θέση, δείχνοντας πως υπάρχει... σφυγμός.

Ο Λάμπερτ χρειάστηκε μόλις 90 δευτερόλεπτα για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά τι να το κάνεις...; Η απόδοση των φιλοξενούμενων στη συνέχεια έπεσαν και οι γηπεδούχοι κατάφεραν σχετικά νωρίς να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Γκέιλ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 17'.

Αφότου συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα -κι ενώ μέχρι τότε δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης- η Λίβερπουλ αύξησε την πίεσή της προκειμένου να φτάσει σε ένα χρυσό γκολ. Αλλά η Πάλας την... ισοπέδωσε! Με την άμυνα των κόκκινων να είναι εκτός τόπου και χρόνου, ο Λέντλεϊ στο 78' έφερε τα πάνω-κάτω, προτού τρία λεπτά αργότερα ο Γιέντινακ να σκοράρει με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα!

close menu
x