Δελτία Τύπου

Άνετο ξύρισμα τώρα και για το ανδρικό σώμα!

Ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν λανσάρει η Gillette η οποία μας ξαφνιάζει για ακόμη μία φορά ευχάριστα δημιουργώντας τη πρώτη ξυριστική μηχανή ειδικά σχεδιασμένη για το αντρικό σώμα.

Η Gillette, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της ανδρικής περιποίησης παγκοσμίως, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, αλλάζει μαζί με τους άντρες και τις εποχές και λανσάρει το νέο Gillette BODY. Επιτέλους, το ανδρικό σώμα αποκτά αποκλειστικό «σύμμαχο» στη περιποίηση και πλέον απολαμβάνει της προσοχής που του αξίζει.

inner


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 56% των ανδρών θεωρεί ότι οι άνδρες ασχολούνται με την ανδρική περιποίηση σήμερα πιο συχνά απ’ ότι στο παρελθόν και το 74% εκτιμά ότι οι άνδρες χρειάζεται να περιποιούνται το σώμα τους. Οι γυναίκες έχουν επίσης την δική τους αποψή (όπως πάντα!) σχετικά με την περιποίηση του ανδρικού σώματος. Πώς να μην έχουν άλλωστε αφού τις αφορά άμεσα! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 63% αυτών δήλωσαν πως πιστεύουν ότι οι άνδρες θα πρέπει οπωσδήποτε να περιποιούνται διάφορες περιοχές του σώματός τους. Γίνεται να μην τις ακούσεις; Ένας σημαντικός λόγος άλλωστε που οι άντρες προσέχουν την εμφάνιση τους είναι για να αρέσουν ΚΑΙ στο γυναικείο φύλλο.

Η Gillette λοιπόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων ανδρών (και τα θέλωτου γυναικείου φύλου!)και λανσάρει το νέο Gillette BODY παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το βίντεο «100 χρόνια τρίχας» εξιστορώντας την εξέλιξη στο στυλ των ανδρών κατά τον τελευταίο αιώνα.



Οι εποχές λοιπόν άλλαξαν και οι άντρες αναζητούν κάτι παραπάνω. Η νέα ξυριστική μηχανή Gillette BODY«αγκαλιάζει» το ανάγλυφο έδαφος του ανδρικού σώματοςτο οποίοαπαιτεί ειδική περιποίηση προσφέροντας άνεση και ευελιξία αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και καθαρή. Μερικά από τα δυνατά της «όπλα»; Η αντι-ολισθητική της λαβή η οποία δίνει τέλειο έλεγχο ακόμη και κατά τη διάρκεια του ντους, η στρογγυλεμένη κεφαλή που γλιστρά στις καμπύλες του σώματος ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία και οι 3 λιπαντικές ταινίες.

Οι άντρες λοιπόν έχουν πλέον την δυνατότητα να νιώσουν άνετα όταν ξυρίζονται από το λαιμό και κάτω χωρίς να αντιμετωπίζουν τη παραμικρή δυσκολία. Η ειδικά σχεδιασμένη ξυριστική μηχανή της Gillette απαλλάσσει τους άντρες από μία πολύπλοκη διαδικασία που μέχρι πρότινος απαιτούσε περισσότερο χρόνο και ιδιαίτερη προσοχή.

inner


*Η Μηχανή είναι διαθέσιμη σε ΣΥΣΤΗΜΑ με ανταλλακτικές λεπίδες αλλά και ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Ποια η καλύτερη αφορμή για να δοκιμάσετε το νέο Gillette BODY; Μα ποια άλλη από το καλοκαίρι το οποίο μπήκε για τα καλά και ήρθε η ώρα για παραλία. Δοκιμάστε το λοιπόν και δείτε τη διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x