Επικαιρότητα

Ανήλικοι κλέφτες έδρασαν σε Ιωάννινα, Αγρίνιο και Βόλο

Στα Ιωάννινα έκαναν συστηματικές κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ - Στο Αγρίνιο μπήκαν στο ασανσέρ ακολουθώντας έναν 80χρονο ένοικο

Συστηματικές κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ στην πόλη των Ιωαννίνων φαίνεται ότι έκαναν τρεις νεαροί Έλληνες, με «αιχμές του δόρατος» δυο ανήλικα κορίτσια και τον άνδρα συνεργό τους να οργανώνει κάθε φορά την διαφυγή τους.

Οι δράστιδες ηλικίας 17 και 16 χρόνων μπήκαν ως πελάτισσες σε δύο σούπερ μάρκετ, έκρυψαν σε τσάντες και κάτω από τα ρούχα τους διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια βγήκαν τρέχοντας έξω. Μπήκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τις περίμενε ο 21χρονος και προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Όμως, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. Η σπείρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Δυο γυναίκες, η μια από τις οποίες ανήλικη, μπήκαν στο ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στο κέντρο του Αγρινίου μαζί με έναν 80χρονο ένοικο και κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή, για να «βουτήξουν» 50 ευρώ μέσα από την τσέπη του. Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι τον ξάφρισαν και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν την 38χρονη και την συνέλαβαν. Όμως, η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται.

*** Μόλις είδε αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στον Βόλο, εγκατάλειψε τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και το έβαλε στα πόδια ένας 17χρονος Έλληνας που κατάφερε να εξαφανιστεί! Όπως εξακριβώθηκε από την Ασφάλεια, η μηχανή ανήκει σε έναν 43χρονο κάτοικο της πόλης και είχε κλαπεί στις 16 Νοεμβρίου. Έτσι, του αποδόθηκε και σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x