Επικαιρότητα

Ανήλικοι τσαντάκηδες χτύπησαν ηλικιωμένη στο Αγρίνιο

Ο αστυνομικός είδε τον 16χρονο δράστη την στιγμή που τραβούσε βίαια την τσάντα και τον ακινητοποίησε, ενώ ο δεύτερος 16χρονος το έβαλε στα πόδια.

Χάρη στην επέμβαση ενός αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, συνελήφθη επ' αυτοφώρω ένας ανήλικος που προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα μιας ηλικιωμένης στο Αγρίνιο, μαζί με έναν συνομήλικο συνεργό του ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Το βράδυ της Τρίτης, ο αστυνομικός είδε τον 16χρονο δράστη την στιγμή που τραβούσε βίαια την τσάντα και τον ακινητοποίησε, ενώ ο δεύτερος 16χρονος το έβαλε στα πόδια. Τα στοιχεία του, πάντως, ταυτοποιήθηκαν και περιλαμβάνεται στην δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου. Σε βάρος των γονέων και των δυο ανήλικων, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Θύμα ληστείας έπεσε ένας 67χρονος στο Αίγιο, από τρεις νεαρούς που του επιτέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ενώ καθόταν στην αυλή της κατοικίας του στην παραλία Αβύθου, τον χτύπησαν και άρπαξαν 200 ευρώ από την τσέπη του, το κινητό του και δυο χρυσές αλυσίδες που φορούσε! Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγίου αναζητούν τους τρεις δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x