Επικαιρότητα

Ανήλικος ένας από τους ληστές του 61χρονου στην Ανδραβίδα

Χάρη στις έρευνες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αναγνωρίστηκαν ως δράστες δυο τσιγγάνοι ηλικίας 17 και 18 χρόνων, που όμως δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη για να συλληφθούν

Δυο νεαροί από τους οποίους ο ένας ανήλικος, ήταν οι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 61χρονου στην περιοχή της Ανδραβίδας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας και τον χτύπησαν άγρια για να τον αναγκάσουν να τους δώσει όσα χρήματα είχε!

Χάρη στις έρευνες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι δράστες της ληστείας αναγνωρίστηκαν. Πρόκειται για δυο τσιγγάνους ηλικίας 17 και 18 χρόνων, που όμως δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη για να συλληφθούν και οι αναζητήσεις από τους αστυνομικούς βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μετά τον τραυματισμό του 61χρονου, οι νεαροί κακοποιοί είχαν αρπάξει άρπαξαν από την τσέπη του το ποσό των 150 ευρώ. Το θύμα συνήλθε αρκετές ώρες μετά τη ληστεία από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κατέφυγε στο καφενείο της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια, προκαλώντας σοκ στον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες που τον είδαν να μπαίνει μέσα αιμόφυρτος!

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x