Stoiximan Super League

Ανησυχία με Αγκάνθο

Σε μαγνητική θα υποβληθεί την Τρίτη ο Νταβίντ Αγκάνθο, αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο. Με σκυμμένα κεφάλια επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη.

Έντονη είναι η ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο του Άρη σχετικά με την κατάσταση του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός αν και συμμετέχει στο πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται την Τρίτη να υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν βαρύ στην επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα. Οι «κίτρινοι» ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από την ήττα απέναντι στον Πλατανιά. Το ευχάριστο για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήταν ότι τόσο ο Ουντόντζι όσο και Έλσνερ, που αποχώρησαν με προβλήματα από το παιχνίδι με τους Κρητικούς δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ο Πουλίδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x