Ιταλία

Ανησυχία με Μανωλά

Με πρόβλημα στο δεξί γόνατο αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς από το παιχνίδι της Ρόμα με την Τσεζένα και η συμμετοχή του στο επόμενο με τη Νάπολι θεωρείται αμφίβολη.

Η επιστροφή της Ρόμα στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A (με συγκάτοικο τη Γιουβέντους), μετά τη νίκη της Τσεζένα με σκορ 2-0, δεν έγινε και τόσο… αναίμακτα. Κι αυτό, γιατί δύο παίκτες αποχώρησαν με ενοχλήσεις και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η συμμετοχή τους στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι, κρίνεται αμφίβολη.

Ο ένας εξ αυτών είναι Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ναι μεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ωστόσο, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο δεύτερος είναι ο παρτενέρ του διεθνή άσου στο κέντρο άμυνας των «τζιαλορόσι», Νταβίντε Αστόρι, που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα.

Ο 23χρονος άσος επέστρεψε χθες από απουσία δύο αγώνων στο πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x