Δραστηριότητες

Ανοδική πορεία των Small Luxury Hotel of the World στην Ελλάδα…

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, για τον κλάδο της ξενοδοχίας, έγινε προ ημερών στην Αθήνα και στην οποία είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ.

Στη συνάντηση των Small Luxury Hotels of the World (SLH), που πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά, συμμετείχαν εκπρόσωποι και των 43 ελληνικών ξενοδοχείων που είναι μέλη των SLH, ανταλλάσσοντας απόψεις για το πώς θα γίνουν οι υπηρεσίες ακόμα καλύτερου επιπέδου.

Σύμφωνα με τις ετήσιες εκθέσεις, για το 2013, τα ξενοδοχεία-μέλη των SLH παρουσίασαν 8% αύξηση στις διανυκτερεύσεις τους και 12% αύξηση στο τζίρο τους (και στην Ελλάδα, βέβαια), αγγίζοντας περί τις 369.152 διανυκτερεύσεις-διαμονές και συνολικό τζίρο 134 εκατομμύρια ευρώ.

Εξίσου δυναμικά ξεκίνησε και το 2014, συμπέρασμα που προκύπτει από τα στοιχεία των flash sales της εβδομάδας αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα αυτό, παρατηρήθηκε 37% αύξηση στον όγκο των κρατήσεων και 51% αύξηση στον τζίρο, σε σχέση με τα στοιχεία της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Επιπρόσθετα, τη συγκεκριμένη εβδομάδα, η επισκεψιμότητα στην επίσημη ιστοσελίδα των SLH παρουσίασε αύξηση κατά 229%, αύξηση των κρατήσεων μέσω iPad κατά 128% και αύξηση κρατήσεων μέσω κινητού τηλεφώνου κατά 300%!

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x