Η αντίστροφη μέτρηση για το Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 420 ανδρών-γυναικών ξεκίνησε χθες με την συνέντευξη Τύπου από τον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών-Καλλιθέας ο οποίος έχει αναλάβει και την διεξαγωγή του αγώνα.

Για 9 ημέρες, 180 σκάφη από 21 χώρες όλου του κόσμου θα πλέουν σε ελληνικά νερά μεταξύ αυτών φυσικά και αθλητές από την χώρα μας, όπως οι Δημήτρης Τάσσιος, Τέλης Αθανασόπουλος και Εβελίνα Δρούγκα οι οποίοι έθεσαν ως στόχο το βάθρο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος στην διοργάνωση υπογράμμισε την ανάγκη για εγχώρια προβολή του αθλήματος το οποίο μάλιστα έχει κατακτήσει 24 μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

H Ελλάδα και ο ΝΟΤΚ αναλαμβάνουν τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης για τρίτη φορά μέσα σε 9 χρόνια, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι για τον πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα για μία ακόμα καλύτερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση.

Το Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 420 θα διεξαχθεί 22-30 Ιουλίου. Να σημειώσουμε ότι το γεγονός ότι η διοργάνωση είναι “open” δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και σε χώρες εκτός Ευρώπης.

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ