Βόλεϊ

Ανοίγει τον χορό ο Εθνικός

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ρίχνεται αύριο (21:00) στην μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων κόντρα στην Ελβετική Σόνενβερντ

Μετά την μεγάλη νίκη του (3-1) στο Βραχάτι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή εμπειρία. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παίζει αύριο (21:00) στην Ελβετία με την Σόνενβερντ για την φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Εθνικός θα εκπροσωπήσει το ελληνικό βόλεϊ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για δεύτερη συνεχή χρονιά και για τέταρτη στην ιστορία του μετά το 1982 και το 1983.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου στις 19.00 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.

Η Σονενβέρντ έχει στη σύνθεση της έναν Αυστραλό, τον Τζόρνταν Ρίτσαρντς που αγωνίζεται διαγώνιος, ενώ προπονητής της είναι ο Ντερβισάι Μπουχάρ.

Ο κεντρικός του Εθνικού Γιώργος Παπάζογλου επεσήμανε για την αναμέτρηση κόντρα στους Ελβετούς:

«Η νίκη μας επί του Παμβοχαϊκού κρίθηκε στο μπλοκ. Νικήσαμε σχετικά εύκολα. Ηταν μία καλή νίκη. Θεωρώ πως είναι νίκη έξι πόντων διότι ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχου με μας. Σίγουρα αυτή η επιτυχία μας ανεβάζει τη ψυχολογία για τη συνέχεια αλλά και για την αποστολή μας στην Ελβετία. Η Σόνενβέρντ δεν δείχνει μεγαθήριο αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να πάρουμε νίκη για να έχουμε εύκολο έργο στην έδρα μας. Προσωπικά είχα αποφασίσει να σταματήσω αλλά μετά τη συζήτηση που είχα με τη διοίκηση και τον Σάκη Μουστακίδη άλλαξα γνώμη. Ο εφετινός Εθνικός έχει πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και δύναμη αλλά η εμπειρία είναι βασικός παράγοντας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό θα φανεί στο γήπεδο όταν καταφέρουμε και σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x