Γενικά

«Άνοιγμα» του ΟΑΚΑ προς το κοινό

Το «άνοιγμα» του ΟΑΚΑ προς το κοινό ήταν από τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, Πέτρου Γαλακτόπουλου με τον υφ. Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», Πέτρος Γαλακτόπουλος. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν το «άνοιγμα» του ΟΑΚΑ προς το κοινό και η ένταξή του στο πρόγραμμα όλων των τουριστικών πρακτόρων.

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική πρώτη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Συνάντηση γνωριμίας κατά την οποία μιλήσαμε έστω και για λίγο, για όλα τα θέματα που σχετίζονται σήμερα με το ΟΑΚΑ, την κορυφαία αθλητική εγκατάσταση της χώρας μας. Φυσικά θ' ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις στις οποίες θα δούμε πιο αναλυτικά τα θέματα», δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και πρόσθεσε:

«Το ‘άνοιγμα’ του ΟΑΚΑ προς το κοινό, οι κινήσεις μας για να μπει στο πρόγραμμα όλων των τουριστικών πρακτόρων η εγκατάσταση, η ολοκλήρωση των εργασιών της στέγης, αλλά και των άλλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ήταν το πρώτο μέρος αυτής της συνάντησης. Ακολούθησε η συζήτηση για τον ποδηλατόδρομο, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, για την κατασκευή του Μουσείου Ελλήνων Ολυμπιονικών, αλλά και τη γενικότερη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής».

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος ενημέρωσε και συνεργάσθηκε με τον σύμβουλο του Υφυπουργού Στάθη Κουτρουβίδη (ιστορικός, απόφοιτος ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης), αλλά και τον Τζούλιο Συναδινό.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Υφυπουργό και με τους συνεργάτες του, ανάλογη μ’ αυτή που έχουμε τους τελευταίους μήνες με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο, που είναι στο πλευρό του ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη σημαντικό μερίδιο στη βελτίωση της εικόνας του» κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x