Euro 2016

Άνοιξε τα… χαρτιά του ο Καραγκούνης

Συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη είχε ο Γιώργος Καραγκούνης σήμερα, όπου ο «τυπάρας»… παρουσίασε στον πρόεδρο της ΕΠΟ όλους τους υποψηφίους προπονητές της Εθνικής. Έκτακτο Δ.Σ για την απόφαση.

Σε φουλ ρυθμούς προπονητή κινούνται άπαντες στην ΕΠΟ!

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε είτε ραντεβού με υποψήφιους στόχους (Μαρκαριάν, Μίτσελ), είτε είχε επαφή εξ’ αποστάσεως (Δώνη, Τσιώλη, Λεμονή) και σήμερα ήταν η ώρα για την ενημέρωση!

Ο «τυπάρας» είχε συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, όπου ουσιαστικά παρουσίασε στον πρόεδρο της ΕΠΟ τους «φακέλους» όλων των τεχνικών.

Το προφίλ τους, το πώς βλέπουν την προοπτική να αναλάβουν την Εθνική Ελλάδας, το πλάνο που έχουν σε ένα τέτοιο σενάριο, αλλά κι άλλα θέματα οργανωτικού περιεχομένου (η κουβέντα δεν προχώρησε σε τυχόν οικονομικές απολαβές αυτών), την ώρα μάλιστα που σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμεί και επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Φυσικά αυτή ήταν μια πρώτη επαφή των δύο ανδρών προκειμένου να βρεθεί ο «εκλεκτός» που θα αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το συντομότερο δυνατό (πιθανώς και τη νέα εβδομάδα) θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας με μοναδικό θέμα συζήτησης την πρόσληψη του νέου προπονητή. Εκεί θα παρθεί, δηλαδή και η οριστική απόφαση για το ποιος θα πάρει τα «κλειδιά», αφότου γίνει επανεξέταση των «φακέλων» όλων των υποψηφίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατόπιν εισήγησης του Καραγκούνη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στις 23 Μαρτίου στην Αυστρία για προετοιμασία, κι ενώ τέσσερις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει οδικώς για Βουδαπέστη, όπου θα κορυφωθεί το «πλάνο νίκης» ενόψει του κομβικού αγώνα για τα προκριματικά του Euro με την Ουγγαρία, στις 29 του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x