Αγγλία

Άνοιξε την… πόρτα ο Κόουλ

Τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στην οχταετή παρουσία του Άσλεϊ Κόουλ στην Τσέλσι, με τον Άγγλο αριστερό μπακ να προαναγγέλλει ουσιαστικά την αποχώρησή του από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας, στα οποία κατέκτησε ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα Αγγλίας, ο Άσλεϊ Κόουλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Τσέλσι.

«Εξετάζω όλες τις επιλογές που έχω στα χέρια μου, μαζί με τον ατζέντη μου. Η Τσέλσι, μάλλον δεν είναι ανάμεσα σε αυτές...» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο 33χρονος άσος, ο οποίος, πρόσφατα ανακοίνωσε και την απόσυρσή του από την εθνική Αγγλίας, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρόι Χότζον για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μολονότι εμπιστεύθηκε φέτος περισσότερο τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, εντούτοις είχε δηλώσει ότι ο Άγγλος αριστερός μπακ αξίζει ένα νέο συμβόλαιο. Όλα, όμως, δείχνουν ότι δεν ανανεωθεί το τρέχον, που λήγει το καλοκαίρι και ο έμπειρος άσος πρέπει να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x