Stoiximan Super League

Ανοιχτή προπόνηση στον Παναθηναϊκό!

Ανοίγουν οι... πόρτες στο Κορωπί την Τρίτη του Πάσχα! Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να εμψυχώσουν και να δουν από κοντά την προπόνηση των παικτών ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ.

Κόσμος και ομάδα είναι ένα στον φετινό Παναθηναϊκό. Και σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται. Έτσι, μετά το «μεθύσι» της χθεσινής πρόκρισης επί του ΟΦΗ κι ενόψει του μεγάλου τελικού με τον ΠΑΟΚ που... ακολουθεί (26 Απριλίου), στο τριφύλλι αποφάσισαν να... καλέσουν τους οπαδούς την Τρίτη του Πάσχα για να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση.

Έτσι, στις 11:00 εκείνης της ημέρας, όσοι φίλοι των πρασίνων θέλουν, θα μπορούν να πάνε στο Κορωπί και να δουν από κοντά τους παίκτες του Αναστασίου. Δεδομένου, δε ότι το «ραντεβού» με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο, αντιλαμβάνεται κανείς πως η προσεχής ανοιχτή προπόνηση θα αποκτήσει ένα ρόλο αποθέωσης και εμψύχωσης για την κούπα.

Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν χαλαρά, λόγω και της αναμέτρησης χθες με τους Κρητικούς, ενώ και αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Την Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα αναμένεται να επιστρέψουν στα... βάσανα, μετά το ολιγοήμερο ρεπό απ' τον Έλληνα τεχνικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x