Βόλεϊ

Ανοιχτό ματς…

Από το 2011 και μετά οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό ήταν ντέρμπι στη Volley League.

Έτσι και την Παρασκευή, αναμένεται οι δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τρίτη, ουσιαστικά τη δεύτερη, αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, στις 18:00 στο Ζηρίνειο.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η Κηφισιά ηττήθηκε στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-2 σετ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ. Το θετικό είναι πως και οι δύο ομάδες δεν έχουν απουσίες ή αγωνιστικά προβλήματα.

Στην Κηφισιά μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει ντεμπούτο ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος, μαζί με τον Στεφάνου και τον Μπίσετ, είναι τα τρία νέα πρόσωπα στη σύνθεση του Κώστα Αρσενιάδη.

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος τόνισε πως: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα επιθυμούσαμε, διότι έχουμε μείνει πίσω στην προετοιμασία και είχαμε και πολλά προβλήματα. Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα πήγαμε πολύ καλά και σταδιακά καλύπτουμε το χαμένο έδαφος.

Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι κλασικό ντέρμπι, ανοιχτοί σε κάθε αποτέλεσμα και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και αύριο. Καλούμε τον κόσμο της Κηφισιάς, αλλά και τους φίλους του βόλεϊ, να έρθουν στο γήπεδο. Σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα δείχνει πιο ποιοτική σε υποδοχή και άμυνα, αλλά απομένει να το δούμε και στην πράξη».

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση θα διεκδικήσει και Παναθηναϊκός. Ο Μάκης Κανέλλος τόνισε πως: «Για μας, η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας με νίκη, ωστόσο δουλεύουμε σκληρά και στο αυριανό παιχνίδι θα παραταχθούμε πλήρεις. Η Κηφισιά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας. Εμείς πάμε στον αγώνα για να πάρουμε το "τρίποντο"».

Σε 16 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός προηγείται με 10-6, αλλά έχει να νικήσει στην Κηφισιά από τις 9 Δεκεμβρίου του 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x