Super League 2

«Ανοιχτό το θέμα Αρβανιτίδη για τον Άρη»

Παραμένει το ενδιαφέρον του Γιώργου Αρβανιτίδη για τον Άρη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα θα παίξει στη Football League κι όχι στη Γ’ Εθνική.

«Ζωντανό» είναι ακόμη το ενδιαφέρον του Γιώργου Αρβανιτίδη για τον Άρη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης, ενώ κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα παίξει στη Football League κι όχι στη Γ’ Εθνική.

«Δεν θα πάει ποτέ στη Γ’ Εθνική ο Άρης. Θα μπλοκάρουν τη διαδικασία οι πρώην παράγοντες. Εγώ ενημερώθηκα ότι κάποιοι παράγοντες του ΑΡΗ κάνουν κρούσεις σε ανταγωνίστριες εταιρείες από αυτές που μιλάμε εμείς, θεωρώντας τον Στεφανίδη ‘τελειωμένο’ και με την προοπτική να αναλάβουν αυτοί», δήλωσε στον «Arena».

Αναφερόμενος στην περίπτωση Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Μίλησα με τους οργανωμένους, με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη. Όλοι θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Αρβανιτίδη. Πείτε μου, λοιπόν, ποιος δεν τον θέλει; Για μένα το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Ο Αρβανιτίδης θέλει να δει μία ομάδα που θα λειτουργήσουν όλοι για το καλό της. Εμείς στον Άρη είμαστε διάφορες παρατάξεις. Ο Αρβανιτίδης μπορεί να μας ενώσει όλους. Φυσικά θα κάνω κι άλλη επαφή μαζί του. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλοι τον θέλουν στον Άρη».

Για το θέμα της Γ’ Εθνικής απάντησε: «Όποιος θέλει να πάει στη Γ’ Εθνική τον Άρη σας πάει στον ΑΣ και την ΚΜΑ, τους δύο μεγαλομετόχους, να ζητήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ κι εγώ φεύγω. Μαγαζί μου είναι ο Άρης; Οι δικηγόροι του Γαλανού όμως έχουν πει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η διαδικασία».

Όσο για την ενίσχυση της ομάδας, ανέφερε: «Προσπαθούμε με ψίχουλα να ενισχύσουμε την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε να πληρωθεί με συγκεκριμένο τρόπο. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο Γαλανός σπάζοντας την επιταγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x