F1

Ανυπομονεί για Ισπανία ο Ρόσμπεργκ

Πως και πως περιμένει ο Νίκο Ρόσμπεργκ να τρέξει στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του πέμπτου γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1.

Ανυπόμονος να βρεθεί στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Βαρκελώνης δήλωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Γερμανός πιλότος της Μercedes τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του πρωταθλήματος της Formula 1 στην Ευρώπη, δεδομένου ότι στις χειμερινές δοκιμές η W04 είχε καλή απόδοση.

Ακόμη, ο Ρόσμπεγκ αναφέρθηκε στην προσπάθεια των μηχανικών της ομάδας να εξελίξουν και να κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικό το μονοθέσιο.

«Ανυπομονώ να τρέξουμε στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα. Ξέρουμε ότι το μονοθέσιο μας έχει πολύ καλή απόδοση στην πίστα της Βαρκελώνης, αυτό ίσχυε στις χειμερινές δοκιμές. Συνεπώς ελπίζω ότι θα έχουμε ένα καλό τριήμερο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε που θα είμαστε.

Πήγα στις εγκαταστάσεις μας πριν κάποιες μέρες, οδήγησα στον προσομοιωτή και συναντήθηκα με την ομάδα. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά για να εξελίξουν το μονοθέσιο. Πρόκειται να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο, εκεί θα δούμε ποια θα είναι η απόδοση των αντιπάλων μας», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x