Γ' Εθνική

Άνω κάτω ο Άρης!

Η χθεσινή ισοπαλία του Άρη με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων έφερε την αντίδραση του Γαλανού, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Καλαϊτζίδη και ο ΑΣ δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Άρχισε ήδη η προπονητολογία.

Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη στον Άρη, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία των «κίτρινων» με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (0-0).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Γαλανός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη και του ζήτησε να παραιτηθεί, προκαλώντας την αντίδραση του Ερασιτέχνη που είναι εκείνος που παίρνει (από τον νόμο) τέτοιου είδους αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Από την πλευρά τους, στον ΑΣ παρουσιάζονται ξεκάθαροι, τονίζοντας ότι «δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή. Δεν μπορεί ο κ. Γαλανός και κανένας από τους ανθρώπους των τμημάτων που τα διαχειρίζονται να διώξει τον προπονητή. Δεν μπορεί ο έφορος ενός τμήματος να απολύσει».

Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη με τον κ. Γαλανό, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για όλα όσα έχουν συμβεί από χθες το απόγευμα στον Άρη.

Την ίδια ώρα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας παρουσιάζεται έτοιμος να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, όπου θα έχει σειρά επαφών για τον νέο προπονητή, εφόσον τελικά απομακρυνθεί ο Καλαϊτζίδης. Μεταξύ των υποψήφιων τεχνικών είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Σάκης Τσιώλης και ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x