Μουντομπάσκετ 2014

Απάντηση και… κατηγορίες Φιλιππινέζων για Εθνική

Ο προπονητής των Φιλιππίνων, Τσοτ Ρέγες, αρνήθηκε πως παίκτης του χτύπησε τον Παπανικολάου και κατηγόρησε Κατσικάρη και Μάντζαρη για unfair play.

Η ελληνική πλευρά εξέφρασε πολλά παράπονα για τη στάση των Φιλιππίνων στον χθεσινό αγώνα και το υπέρ το δέον σκληρό παιχνίδι τους. Σήμερα, έστω και με καθυστέρηση, ήρθε η απάντηση και η… αντεπίθεση.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίνσεντ Τσοτ Ρέγες, αρνήθηκε πως παίκτης του (Λουίς Άλφρεντ Τενόριο) χτύπησε τον Κώστα Παπανικολάου σε ευαίσθητη περιοχή και αρνήθηκε ότι η ομάδα του παίζει βρώμικα.

«Όχι, δεν τον χτύπησε. Δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λένε. Οι παίκτες μου παίζουν δυνατά, αλλά όχι βρώμικα», τόνισε.

Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον Φώτη Κατσικάρη, αλλά και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. «Είπα στον κόουτς Κατσικάρη πως δεν έπρεπε να επιχειρήσει ο παίκτης του σουτ στην τελευταία επίθεση. Είναι κομμάτι του fair play αυτό», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ένας παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο Μάντζαρης, ακούμπησε τον τιμ μάνατζερ Αμπόι Κάστρο. Δεν μπορούν να μέλη του τιμ παίκτες των αντιπάλων».

Πάντως η Εθνική δεν θα... ασχοληθεί παραπάνω με τις Φιλιππίνες. Ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζει μπροστά...

Δείτε το χτύπημα του Τενόριο στον Παπανικολάου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x