Επικαιρότητα

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων

Μόνο για Αργοσαρωνικό φεύγουν πλοία από τον Πειραιά
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε ισχύ είναι από τις 12:00 απαγορευτικός απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ. Από τον Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος-Σποράδες, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος, ενώ στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x